Tuesday, 3 December 2013

COVER NEWS FOR COOKING COMPETITION.

Assalamualaikum. Sebenarnya story ni dah berlalu beberapa minggu yang lepas tapi yeahh I still nak share dengan kawan-kawan. Hopefully kawan-kawan sudi nak membaca entry ini. hehehe.

Well. As u know, saya ni pelajar jurusan kewartawanan. So bila pelajar kewartawanan, tak sah lah kan bila tak ada cover news. So memandangkan pelajar kewartawan yang bakal graduate hanya 2 orang (saya dan jessica), so kami ditugaskan untuk cover apapun event yang berjalan di kolej.

Then, saya ditugaskan untuk cover news for cooking competition pelajar kulinary dari kolej saya. hehe. Taknak tulis panjang, mehh lihat gambar-gambar dibawah.


dari kiri: Gary (diploma certificate), Chef Roy, Harun (gold medal), AC (bronze medal) and Desmond (Silver medal)




No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.