Wednesday, 25 December 2013

CPUV TERKINI DARI NUFFNANG

Assalamualaikum kawan-kawan. Hari ni nak kongsi CPUV dari pihak Nuffnang. Yang terbaru pun pada 21 Dicember hari tu. 22, 23, 24, 25, 26hb tak dapat. hikhik. Apapun Alhamdulillah. Terima Kasih pihak Nuffnang. Terima Kasih kawan-kawan bloggers yang sudi klik. thank you so much!

CPUV dari Nuffnang
 See, itu je CPUV yang ada kat blog saya buat masa ini. Yang still on going. hehe. Tak banyak mana pun sebenarnya. Tapi bersyukur dengan benda yang sedikit In sha Allah akan jadi banyak. 

Okay tu ja nak bagitahu. haahaha. tata titi tutuuuuu~

2 comments:

Aniq Bukhary said...

Rezki hujung tahun . :)

TelingaBulat said...

tahniah..murah rezeki ;)

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.