Sunday, 15 December 2013

IM WORRIED~~


Assalamualaikum. Selamat berhari Isnin kawan kawan. Ada tak yang dalam mud monday blues hari ni? ekeke. Saya pulak tak tahu dalam mud monday blues or tidak. Tapi apa yang pasti dalam mud kerisauan yang sangat menebal.

Risau sebab tak tahu nak buat web page menggunakan nested frame. zzZzz~ Dah try dah tapi tak jadi. hahaha. Stress! Jumaat ni dah nak kena hantar pulak tu. Hari ni dan esok kena lebih struggle lah untuk siapkan web page tu.

Ada tak sesiapa yang tahu nak buat web page menggunakan nested frame macam mana? Kalau ada sila share dengan saya ye. Sebab sangat sangat memerlukan bantuan korang ni.

Okay lah tu ja nak bagitahu. out~

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.