Sunday, 8 December 2013

KEYWORDS & CPUV NUFFNANG.

Assalamualaikum. Tak tahu nak hapdet apa. So mehh lah I bagi tengok kawan-kawan keywords yang dicari untuk pagi ini. ekekke. Jom tengok kat bawah ni:

keywords 9 dicember 2013

Yang gambar kedua dibawah ni pulak adalah CPUV blog saya yang masih on going. hehe. Kalau rasa-rasa nak klik tu, klik ja k. In sha Allah esok bila dapat login balik, I will click yours. Tak banyak pun CPUV ni. Yang latest pun 5hb ja. Now dah 9hb kan. So dah  hari tak ada CPUV. sobssss :( 
Apapun, thanks kawan-kawan semua thanks Nuffnang. Love uolls lah macam ni. muehehe

earning yang masih on going.

1 comment:

Kin Naz said...

waa banyaknya on going die. tahniah ye :)

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.