Tuesday, 10 December 2013

PERSONAL PAGE GUNA NESTED FRAME?

Assalamualaikum. Wowwww kat tempat saya dah hujan lebat lah sekarang ni. Kelmarin tak pulak.. Mudah-mudahan tak dok gapo yg jadi.

Straight to the point ja lah k. Sebenarnya saya ada final assignment untuk subjek Creative Web Design. Kena suruh buat personal page guna nested frame. Ada tak yang tahu macam mana nak buat personal pae menggunakan Nested Frame? Tak boleh

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.