Tuesday, 3 December 2013

Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM

http://www.hasrulhassan.com/2013/12/random-giveaway-rm50-tunai.html
Assalamualaikum. Selamat Petang. Memandangkan tak ada nak buat apa untuk seketika, baiklah kiranya jika joined Random GA dari Encik Hasrul.Com ni. Nak tahu apakah hadiahnya? Hadiahnya hanya 1 iaitu wang cash bernilai RM50.

So sesiapa yang bertuah akan memiliki wang itu. hehe. Kalau saya tak menang pun tak pa. At least dah joined and support GA dari Encik Hasrul. Kannnnn~?

So apa lagi? Mehh lah join. Klik pada banner.

2 comments:

Syuhada Salleh said...

gudluck!

Suzlin Azreena Nordin said...

Lin datang dari segmen yang sama, good luck!

http://suzlinazreena.blogspot.com/2013/12/random-giveaway-rm50-tunai-oleh.html

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.