Wednesday, 22 January 2014

ALIF SATAR MERISIK...

Alif Satar, 24, telah selamat menghantar tanda ataupun merisik kepada kekasihnya, iaitu Sha Dila Halid pada 14 Januari lalu. Majlis merisik itu hanya diadakan secara kecil-kecilan yang hanya melibatkan pihak keluarga kedua-dua belah pihak dan Alif sendiri jugak tidak menhadirkan diri dalam masjlis itu. 

Alif juga ada berkongsi gambar merisik yang diadakan di kediaman orang tua Sha Dila, di Rembau Negeri Sembilan. Jom tengok gambar dibawah ni. hihiDifahamkan, mereka ni telah bercinta selama 4 tahun. perghh ! Lama jugak tu kan. Dan Sha Dila juga lebih berusia daripada Alif Satar. Mereka berdua merancang untuk mendirikan rumah tangga pada September ini sempena bulan kelahiran mereka berdua. 

Baguslah tu. Didoakan semoga berbahagia dunia hingga syurga. hehehe

1 comment:

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah..semoga bersama,berbahagia hingga hujung hayat..amin..

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.