Wednesday, 15 January 2014

BERAKTIVITI 2 HARI 1 MALAM. (1)

Assalamualaikum. Dah 2 hari tak update entry kat blog ni. seperti biasa lah mesti rindu kat blog saya ni :) . Dan seperti biasa, giveaway saya tu masih berjalan. yang tak tahu lagi giveaway apa, bolehlah klik sini untuk join --> GIVEAWAY JANUARY BY FIFIYFITRIANIEE

Dan malas nak cakap banyak. meh lah tengok gambar kat bawah ni k. haha.

yang ni lah kami pergi. memang best !

ni nana. haha. orang tukar seluar dia pulak sibuk nak gambar.

ni adiza. katanya, "nak mandi" haha 
yang ni adalah saya. saya main game the abseiling. memang best. hehe

action dulu~

laju sangat dowhh I turun.

ehh kena tiup angin.. hahaaha



yeahh sampai pun.. fuhhh
 Yang kat atas tu, adalah game the abseiling. yang kat bawah ni pulak game wall climbing yang lebih mencabar.. 


im ready untuk clicmbing



go fifiy, go !! haha


Okay lah. malas nak update banyak sangat gambar. apapun, memang daebak lah game ni. Daripada gayat terus tak gayat. hahaha, wall climbing pun 1 minit jak. Dan lepas main game ni, kitoran pun meneruskan perjalanan ke destinasi seterusnya.. Dimana? Okay nantikan k. hahahaha~ 

bye.

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.