Wednesday, 15 January 2014

BERAKTIVITI 2 HARI 1 MALAM PART (2)

okay.. yang ni adalah part 2 aktiviti kitorang selama 2 hari 1 malam tu. aktiviti part 1 ada kat sini. Kitorang kat Ability Expiditions main game abseiling and wall climbing. Selepas bermain aktiviti tu, kitorang meneruskan perjalanan ke destinasi seterusnya. Taknak type panjang sangat, hayati lah gambar dibawah ni k. hahaha*.

cuaca petang tu mendung dan hujan.

so bila mendung lalu hujan, kena lah berpayung. ye dokk? hahaa.
excitednya I. haha



ni lah jambatan gantung tamparuli tu..

HAHAHA.
 Dari jambatan gantung tamparuli tu, kitorang direct ke pasar tamparuli pulak.. kat hujung jambatan gantung ja. Nak beli ikan, beli lauk untuk dimakan di umah kawan saya iaitu bb kriz. hihi.

Dan gambar dibawha ni, bila kami dah sampai nak umah bb kriz. sebelum tu, kena parking kereta di tepi jalan dulu sebab umah dia atas bukit sikit so kena berjalan kaki. exercise gituwww :P !!







yang gendut tu adalah tuan rumah tu. haha

yang ni part bukak durian.. bb kriz gagal !
dan giliran saya pulak. dan saya berhasil. hahaha

nana menyambung lagi.. ganas sungguh !

Bila dah habis makan nasi and makan durian. kitorang rest kejap duduk-duduk pulak tengok tc sinetron love in paris. feeling-2 sedih. ahahaha! 

Dan lebih kurang jam 3 petang, kitorang meneruskan perjalanan lagi ke destinasi seterusnya. masa ni memang hujan dan kabus agak tebal. perghh. Cerita seterusnya ke destinasi seterusnya akan bersambung selepas ini. hua3.

bye



No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.