Wednesday, 15 January 2014

BERAKTIVITI 2 HARI 1 MALAM part (3).

Sambungan cerita dari part 1 dan part 2. Dan yang ni adalah part 3 ye. haha.

Selepas ja mengisi perut, berehat dan menonton tv di rumah bb kriz, kitorang jalan terus ke destinasi seterusnya, iaitu Talk Lodge Kinabalu. Masa ni hujan dan juga kabus yang tebal. 

hujan hujan !!

selfie dulu dalam kereta sebelum sambung tido sebab penat ! haha.
Gambar otw ke Talk Lodge Kinabalu tak banyak sangat sebab tido dalam kereta. hahaha. So I bagi uolls tengok gambar bila kitorang dah sampai kat talk lodge tu lah k.. Kitorang sampai dalam jam 5 petang macam tu. Masa sampai, semuanya menggigil kesejukan. serius, memang sejuk tahap korea kot. tak tahan !


masa ni baru sampai, nana terus nak gambar. katanya umah segi tiga tu adalah rumah dia. haha

yang ni lah homestay kitorang. ni kawasan ruang tamu.
nana baru mandi letuuwww~





 Gambar dalam umah, itu ja lah k sebab yang lain-lain tu agak private. hhihii. Dan dalam jam 7, lepas maghrib kitorang gerak pulak ke kundasang. Hujan dan kabus yang tebal membuatkan kami drive agak slow motion dan berhati hati. Kami ke kundasang pun utk mencari makanan. lapar !

masa ni tengah lapar tahap tak tahan kot ! hahaha

Nasi goreng thai yang tertukar dengan bb kriz :)

yang ni lepas habis makan dan kenyang, so sambung gambar pulak !


korea Malaysia at Rose Garden kundasang

Im here


nana peace !


HAHAHAHA! Part ni mmg tak boleh blahhh ! penat I posing tau, nana asyik tak dpt snap ja. at last bila tgh tergelak dia snap pulak.. haha
destinasi terkahir malam tu sebelum balik homestay tidur. sebab penat
kereta yang kitorang gunakan untuk berjalan-jalan.
Itu ja lah gambar malam yang ada. hehe. part terkahir akan bersambung di part 4. thanks. bye..


TEMPAT TRAVEL MENCABAR !!!

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.