Friday, 3 January 2014

Bintang Running Man, Lee Kwang Soo Tiba Di KLIA Malam ini!




Assalamualaikum, selamat petang. Tetiba rasa excited sebab Lee Kwang Soo datang ke Malaysia malam ni. hahahahha~ Tapi sedihhhh sebab jauh sangattttt >_<" . grrrr ! Nak jugak jumpa Lee Kwang Soo ni sebab minat running man.. huhu.. Ok lah lupakan angan-angan ni. Yang berdekatan tu boleh lah jumpa dengan dia ye. haha. jangan lepaskan peluang bagi yang berminat. Nak tahu lebih lanjut, baca artikel dibawah ini.

"Bintang program realiti popular, Lee Kwang Soo dikhabarkan oleh pihak penganjur JS Concert Productions akan tiba di KLIA pada jam 10.30 malam ini.

Lee Kwang Soo ke Malaysia bagi menghadiri satu acara perjumpaan bersama peminat di Malaysia dalam Lee Kwang Soo Nam Meet In Malaysia di  Kompleks Kenanga Wholesale City, esok pada jam 6 petang.
Menariknya, anda akan dapat melihat sendiri tarian‘treadmark’ popular Lee Kwang Soo dan anda juga akan dihiburkan oleh persembahan nyanyian secara 'live' olehnya.

Lee Kwang Soo pertama kali datang ke Malaysia selepas salahseorang daripada ahli Running Man, Kim Jong Kook membuat kunjungan pertama di sini pada tahun lalu.

Anda yang sudah tidak sabar menantikan kehadirannya boleh turun ke KLIA malam ini dan nantikan ketibaan Kwang Soo sendiri yang dijangka tiba dengan pesawat Korean Air sekitar jam 10.30 malam."


SUMBER

4 comments:

Dzureen Darwis said...

wah mana-mana yang minat runningman tu mesti berusaha nak pergi jumpa kan :)

uks world said...

minat kwang soo tp x dpt pegi.. >.<

Ainim Suju said...

ramai dah dok update dalam twitter pasal ni

muja said...

nasib baik bukan peminat,, kalau tak mesti sedih jugak,, hehe

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.