Saturday, 11 January 2014

CPUV 10 JAN 2014


Assalamualaikum. Alhamdulillah ada 1 lagi CPUV baru yang on going. syukurlah. Walaupun baru dapat 1 je dalam bulan jan 2014 ni kan. hahaha. Tapi bersyukur sangat sebab dulu first letak iklan nuff ni kat blog sebab ikut-ikut blogger otai ja. Tengok tutorial bagai. ahaha. kesian kan saya !

Tapi Alhamdulillah tak sampai setahun, saya dah dapat 20 cpuv. Dulu rasa sedih ja bila tengok orang post dah dapat cpuv ke berapa belas ntah tapi I satu pun takda. Tapi usaha punya usaha update entry blog ni dan sekarang saya dah dapat hasilnya walaupun tak dapat nak cashout lagi. hihihi. Yang penting jangan putus asa k  pun, sebab apa yang kita buat pun, semuanya Allah letak kita dari bawah biar kita tahu erti usaha, kesabaran dan kesungguhan. pfftt ! betul dok? ngehngehngeh !

*Ehh panjang pulak membebel.. hahahaaha. okbai

1 comment:

Akeyla Azmi said...

cewahh piwiitttttt hihhihi bestnyaaa

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.