Saturday, 11 January 2014

# CPUV Nuffnang.

CPUV 10 JAN 2014


Assalamualaikum. Alhamdulillah ada 1 lagi CPUV baru yang on going. syukurlah. Walaupun baru dapat 1 je dalam bulan jan 2014 ni kan. hahaha. Tapi bersyukur sangat sebab dulu first letak iklan nuff ni kat blog sebab ikut-ikut blogger otai ja. Tengok tutorial bagai. ahaha. kesian kan saya !

Tapi Alhamdulillah tak sampai setahun, saya dah dapat 20 cpuv. Dulu rasa sedih ja bila tengok orang post dah dapat cpuv ke berapa belas ntah tapi I satu pun takda. Tapi usaha punya usaha update entry blog ni dan sekarang saya dah dapat hasilnya walaupun tak dapat nak cashout lagi. hihihi. Yang penting jangan putus asa k  pun, sebab apa yang kita buat pun, semuanya Allah letak kita dari bawah biar kita tahu erti usaha, kesabaran dan kesungguhan. pfftt ! betul dok? ngehngehngeh !

*Ehh panjang pulak membebel.. hahahaaha. okbai

1 comment:

Akeyla Azmi said...

cewahh piwiitttttt hihhihi bestnyaaa