Thursday, 9 January 2014

EARNING 8SHARE TERKINI!!


Assalamualaikum. Selamat pagi dan salam Jumaat kawan-kawan bloggers semua. Sekarang ramai jugak yang nak cashout 8share kan. hihi. Ada yang dah perolehi earning sampai seratus lebih. wowww! Itu dah kira banyak dah tu bagi saya. Tapi sedih~ Cik Fifiy baru takat ini je dapat. ekekeke

Nampak tak gambar earning kat atas tu? Itu adalah earning terbaru cik fifiy ye. sikit je. dan memang tak boleh lagi nak cashout. hahaaha.  takpe lah. kena perlahan-lahan lah kumpul. orang kata sikit-sikit lama jadi banyak. *ehhh, lama-lama jadi bukit !! huhu

Yang nak sangat sign up 8share tapi ragu-ragu tu, apa yang awak awak nak ragukan sangat? mehhh bagitahu.. hihi. Kalau nak signup just klik link ini --> SIGNUP 8SHARE

Nampak dok link biru sebesar alam tu? haha. tu lah link untuk korang nak signup and join 8share..Tengok gambar kat bawah ni kalau dok faham lagi..


Nampak tak yang I tandakan merah tu? Okay just klik tu untuk sign up k..
Bila dah klik button yang saya tandakan merah tu, anda akan nampak gambar seperti ini keluar:

Nampak tak form kat atas ni? just isikan form tu dengan betul k..
Seterusnya, lihat langkah dibawah ini...

lepas tu, bila dah signup, anda kena sign in. bila dah sign in, akan keluar macam ni.. 
 Nampak kan banyak link dalam gambar diatas tu.. Haaaa, yang tu lah korang kena share untuk dapatkan duit aka earning !! wuhuuu~ Contohnya bila saya klik link yang stewardess tu kan.. Dia akan keluar macam ni..


Contohnya bila u nak share kat Facebook kan, u just click pada button SHARE ON FACEBOOK tu k. then nanti akan keluarlah popup window.. so kalau korang nak type apa-pa kat popup window tu untuk tarik perhatian orang untuk klik, type je lah asal jangan nipu dah lah ye.. haha.

Dah type anything that u want, just klik share link.. that's all.. semoga berjaya.. hihihi.. nanti leh share iklan.. pastikan earning lebih banyak dari earning I ye. muehehe..

out~





1 comment:

siti zawiah said...

Za dah ada RM200 lebih..tapi tak pernah cash out lagi pun..hehe..

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.