Wednesday, 29 January 2014

MASALAH HEI MASALAH.. ^_^

Assalamualaikum. Selamat malam. Apa kamu buat ni sekarang? *loghat sabah tiba-tiba* hahahah. okay let be serious ya. Saya nak inform bahawasanya saya tak benarkan anda booking shawl / monopod yang dijual.

Ini kerana, kedua-dua benda ini cepat habis stock. Dan untuk monopod pulak, sory saya dah tak jual monopod yang ada button press tu. Saya jual yang biasa sahaja. Faham? Tapi buat masa ni semua dah out of stock.

Dan untuk shawl pulak, shawl yang saya jual cepat kehabisan stock. Dan tak sure lagi big boss nak restock or tak.. So senang cerita, siapa bayar dulu, saya akan serve dulu. Tak ada booking yeah sebab malas nak layan kalau last minit shawl yang awak nak tu dah out of stock dan marah-marah..

Kang gaduh tak pasal-pasal pulak. Saya malas nak ada masalah and gaduh-gaduh dengan orang yang langsung tak dikenali. So untuk elakkan ada masalah antara kau dan aku, better buat payment dulu dan saya tak akan tipu duit kamu. dont worry !

 Dan diingatkan sila buat alternative order ya sebagai backup order anda.. hehe.. Nanti mesti cantik awak awak semua pakai shawl tu.. ^_^

1 comment:

Abak Lorong Cinta said...

hehehehehehe...sabor jela

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.