Saturday, 25 January 2014

MONOPOD MONOPOD !! RM55 ONLY !!

Assalamualaikum selamat petang. sambil-sambil layan tv3 ni sambil-sambil update entry jugak. Ada lagi tak yang nak order monopod for handphone ni? RM55 Sahaja dan postage ke Semenanjung RM7 (jika tidak melebihi 500 gram). Dan RM10 untuk Sabah Sarawak (tidak melebihi 500g)..



Tinggal 4 pcs saja lagi.. Penghantaran dibuat hari rabu/khamis next week. Dan kaler cuma ada warna hitam saja ya sebab kaler lain dah sold. Yang nak order boleh order secepatnya. Sila confirmkan sebelum anda order sebab saya taknak orang yg cancel order last minit ^_^.

Sebenarnya, monopod ni you boleh pakai shutter jugak kalau you nak. Tapi harga lain-lain lah ye. Tak sama dengan monopod. Harga shutter ni RM43 tak termasuk pos jugak. 


Nampak kan gambar shutter kaler biru tu? haaa, yang tu shutter khas untuk iphone tau. untuk android pulak hanya ada kaler putih sahaja. Kalau you nak order monopod dengan shutter pun boleh jugak. 

Harga monopod RM55 + RM43 (shutter) + RM9/12 (Pos SM/SS) = RM107 (SM) / RM110 (SS)


Kalau nak borong monopod, minimum 6 pcs. Harga borong RM45 tak termasuk pos.. To order whatsapp 0198238481 now !! limited !! 
siapa bayar dulu, dia yang dapat. taknak booked terus esok lusa cancel. huhu

5 comments:

Anonymous said...

mahalnye beli borong. harga lebih kurang beli 1 piece

Izzah said...

Salam.. Nak tanya. Monopod kalau tak guna shutter tu macam mana nak snap gambar? Kena guna self timer yeh?

Anonymous said...

salam.. klw nk beli shutter lbih 10pcs dpt hgra brpa eak?

Anonymous said...

Sy ade jual phone accesories macam monopod , shutter and clip lens ... Available utk wholesale and retail .. Whatsapp me :) +60172395107

Nurul Aini Nurizlan said...

Monopod ni berapa cm panjangnya?err..msti ada shutter jugak ea?

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.