Sunday, 19 January 2014

TERIMA KASIH BLOGGER~

Assalamualaikum.. Selamat petang.. Tadi saya dah umumkan siapakah pemenang giveaway by fifiy-fitrianiee tu kan. Now, saya nak ucapkan terima kasih kepada semua bloggers yang baik hati kerana klik iklan nuffnang saya kat sidebar. hehe. Alhamdulillah. 

Saya taknak lah cakap kosong. Sini ada bukti siapa yang dah klik nuff saya kat blog. hihihi. Mungkin taknampak link, tapi bagi yang letak gambar tu, u'oll boleh lah kenali sendiri ya. Korang memang baik. In sha Allah saya akan membalas klik nuff korang jugak..

Bagi yang tak ada letak gambar tu, dinasihatkan agar anda meletakkan gambar pada nuff anda.. Jom lah tengok bloggers yang baik hati tu..



1 comment:

Munauwaratul Lailinnur said...

ada gambar... :D tu2...haha

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.