Saturday, 1 February 2014

CURI MASA...






Assalamualaikum. Salam subuh kawan-kawan. ekeke. hari ini curi masa sikit nak update entry kat blog ni dalam masa 5-10 minit sebelum bergerak kejap lagi keluar mencari rezeki sampai ke petang hari.. Kat Sabah dah nak siang dah. Tapi kalau kat Semenanjung Malaysia masih subuh kan.. so tunaikan yg wajib dulu iaitu solat..

Now dah start dah jarang nak update entry kat blog ni sebab busy and dah start nak praktikal esok hari.. prghh ! kawan-kawan doakan saya kuat dan berjaya habiskan praktikal dalam bidang kewartawanan ni ye.. saya macam tak ready ja lagi nak ke praktikal. Masih belum puas bercuti hahahahha..

Okay ini saja kata-kata ku di entry kali ini.. Jaga diri, jaga peribadi hiasi akhlak moga kita menjadi manusia yang dapat memberikan kebaikan dan manfaat kepada keluarga, dan makhluk-makhluk Allah dimuka bumi ini.. In sha Allah amin~ ^_^.. saya undur diri dulu dan saya sudahi dengan ucapan wabillahitaufik walhidayah wassalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh.. ahaks .










1 comment:

Mohamad Khairil said...

:) teruskan semangat anda :D

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.