Tuesday, 4 February 2014

ISTERI APEX, LEUNIEY SELAMAT MELAHIRKAN...


Isteri kepada penjaga gol bola sepak kebangsaan, Khairul Fahmi Che Mat iaitu Leuniey Natasha selamat melahirkan seorang bayi perempuan pada 2.55 petang semalam.
 
Pasangan ini mengesahkan kelahiran bayi sulung mereka menerusi laman sosial Instagram masing-masing.

Bayi yang lahir seberat 2.75 kilogram itu kelihatan sihat menerusi gambar yang dimuat naik ke dalam Instagram milik mereka.

Selain foto, mereka masing-masing turut melahirkan rasa syukur dengan kelahiran puteri sulung mereka di dalam laman sosial tersebut.

hehe, saya memang ada tengok adik kepada Leuniey natasha update gambar baby kat ig dia, then masa tu terus search insta Leuniey and memang betul Leuniey telah selamat melahirkan. Alhamdulillah for her and family.
 
Pasangan ini telah bernikah pada 28 Disember 2012.

1 comment:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.