Thursday, 13 February 2014

MONOPOD READY STOCK SOLD OUT !!!

Assalamualaikum.. nak inform bagi yg kerap pm tu.. monopod yang ready stock dah out of stock ya. 

Now open for pre order sampai 19hb ni. Lepas daripada 19hb, tunggu seminggu dua untuk barang sampai.. Dan bagi yang dah buat payment, bersabar k. stock akan sampai pada anda dalam masa yang disebutkan diatas.. 

Yang belum buat payment, sila buat payment. kalau tak buat payment, so barang takdak sebab kemungkinan tak banyak lebihan untuk korang.. 

terima kasih.

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.