Wednesday, 26 March 2014

LAMA TAK HAPDET........

Assalamualaikum kamu ^_^. hihihii. Lama tak hapdet entry kat blog usang ni sebab fenat keja. Bila balik umah tak larat dha nak menaip panjang lebar. huhu. Ini bukan gurauan ! Ini serius..

Nak hapdet SQUARE SCARF bidang 50 kejap lagi. Yang pasti cantik2 dan berkualiti. Jangan takut ! Harga pun In sha Allah mampu milik. Harga 1 Malaysia. haha

Nak curi masa kejap. Ini pun kat ofis lagi. Ni pun paksa diri ja hapdet entry kat blog usang ini. 

Tungguuuuuu tau.. Jap lagi In sha Allah nak hapdet square scarf yang cantik-cantik untuk uols beli.  





Saja nak letak gambar supaya korang tak bosan baca entry di blog usang kesayangan ku ini. hihihihhii

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.