Thursday, 10 April 2014

Hari ini hari Jumaat. So?

Assalamualaikum. Salam Jumaat everyone! Rindu giloss nak hapdet entry kat blog ni. Jarang dah nak menghapdet sebabnya kerja dan jugak terasa idea hilang. Bila ada idea, kemalasan pulak melanda :P. payahhhh ~

sebenarnya kannnn.. hari ni kannn.. ehemmm.. haha. 

Cer teka... hari ni kenapa ? jeng.. jeng.. jeng.....~~


Cehhhh. Apa pulak dah kena mengena meja tu dengan aku hari ni? muahaha..

Nampak tak kesunyian di sebalik meja tu? haaaa tu tandanya apa erkk? hmm tu tandanya aku tak masuk koja lah hari ni.. 

Ponteng sehari je boleh kan.. haha. Tak lah.. manada ponteng. Sebenarnya, sakit perut sangat-sangat tu sebab tak masuk keja hari ni.. 



Sakit perut dari kelmarin lagi tapi kelmarin pergi kerja pun hentak-hentak kaki berjalan konon-konon kalau hentak-hentak kaki, perut tak sakit.. walhal..... hahaha. sakit nak nangis bawah meja.. 

So, hari ini aku nak rest and harap-harap lah perut akan berhenti sakit.. huhu..





Muahaha ! tengok gambar tu.. tapi takde lah aku sakit perut sampai tahap nak KFC and mcD.. wekkk ;p

Cuma nak rehat saja.. Nak makan selera kurang.. 

Okay lah. kawan-kawan jaga diri k.. Muahhh setepek.. bye
Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.