Wednesday, 10 September 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !


Diberi nama gelaran sebagai Fifiy atau Fit dan dilahirkan di Hospital Kesihatan Sipitang, Sabah dan merupakan anak ketiga daripada 6 beradik. 

Saya seorang yang menyukai bidang penulisan dan pernah berkecimpung dalam dunia kewartawanan pada awal tahun 2014 dan mula berkecimpung dalam dunia blogging pada tahun 2012.

Blog ini mempunyai kelebihan yang mana isi kandungan blog ini lebih merujuk kepada kehidupan peribadi si penulis, iaitu diri saya sendiri. hehe. Dan blog ini dijadikan tempat mengabadikan setiap moment / kenangan yang terindah. Aisehhh. hahaha. 

Dan blog yang simple ini In sha Allah mampu membuka pandangan negatif pembaca kepada positif. Haaaa. syok kan? Dan paling penting dalam blog saya ni adalah FAKTA ye. hihi.

And yeahh ofcoz bila berblog ni impian saya lebih kepada memahirkan diri saya dalam bidang penulisan dan berangan-angan nak dapat percutian percuma ke tempat-tempat menarik dalam Malaysia pun kira bersyukur dah. ekeke. 

Tapi kalau boleh nak macam abang ben. Ahaaa~. Tapi eemmm taknak lah jadi retis. haha.


Segmen tamat pada jam 8 malam 11 September 2014.

8 comments:

Yan Ty said...

Salam Kenal!

Selamat Berblogging !!

Sunah Sakura said...

ha...syiokkk nya blog orang sabah ni...salam kenal, selamat berblog dari orang sarawak! :)

Cik Fafa said...

salam kenal! saya pun shy2 jugak. hehe

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam,
salam perkenalan dari saya blogger baru..
epy bersegmen jugak yer..
harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
jemput singgah yer :
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

ros_reeza said...

Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama. done follow #453
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.