Sunday, 25 January 2015

BILA WANITA BERTUKANG....

January 25, 2015 1 Comments
Ngeh ngeh ngeh. Lama tak hapdet entry di blog gue ini. haha. gue dah rindu nak menulis. Bukan tak ada idea atau aktiviti untuk di kongsi tapi mud nak menaip tu yang 'malas' tu. ahaks. 

Ehh eh.. Assalamualaikum uolls. Dah lama tak menaip ayat panjang2 ni so idea pun dah kurang. hua hua hua.

Hmm.. ni just nak share lah aktiviti alst week yang saya dan kawan-kawan buat. Kami mengindahkan dan mencantikkan kawasan GPS PARK di Outward Bound Sabah ni. Actually ni adalah tugasan yang sudah diberikan oleh ED kami. hehe. So kami buat ja lah. 

Malas nak type panjang2. so nahhh tgk lah sedikit gambar dibawah ini.




Our EXECUTIVE DIRECTOR yang baju merah tu







Hahha. itu ja lah. bye bye.