Sunday, 25 January 2015

BILA WANITA BERTUKANG....

Ngeh ngeh ngeh. Lama tak hapdet entry di blog gue ini. haha. gue dah rindu nak menulis. Bukan tak ada idea atau aktiviti untuk di kongsi tapi mud nak menaip tu yang 'malas' tu. ahaks. 

Ehh eh.. Assalamualaikum uolls. Dah lama tak menaip ayat panjang2 ni so idea pun dah kurang. hua hua hua.

Hmm.. ni just nak share lah aktiviti alst week yang saya dan kawan-kawan buat. Kami mengindahkan dan mencantikkan kawasan GPS PARK di Outward Bound Sabah ni. Actually ni adalah tugasan yang sudah diberikan oleh ED kami. hehe. So kami buat ja lah. 

Malas nak type panjang2. so nahhh tgk lah sedikit gambar dibawah ini.




Our EXECUTIVE DIRECTOR yang baju merah tu







Hahha. itu ja lah. bye bye.
Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.