Thursday, 29 October 2015

REVIEW LINK.MY 2015

Assalamualaikum!

O hem jiiiii  !!!

Saya over excited mahu share dengan kamu semua tentang satu website yang menarik perhatian saya, dan for sure akan menarik perhatian korang semua! Web yang saya maksudkan tu adalah lynk.my !!!
.
.
Kenapa saya kata lynk.my ni menarik perhatian saya dan juga for sure akan menarik perhatian korang adalah disebabkan lynk.my mempunyai sistem/servis yang baik dan unik.
.
.

Ia adalah syarikat milik orang tempatan yang mempunyai trafik tertinggi tau ! So takda lah nak pening kepala fikir sampai ke luar negara. ye dok? haha.
.
.

Pastu, kat lynk.my juga ada sistem/servis Advertiser dan Publisher. Kedua dua sitem ini mempunyai kebaikan dan keunikan tersendiri.
Advertiser :Servis Advertiser ini adalah platform untuk kita mengiklankan produk yang kita jual, kedai kita, majlis-majlis, or even kalau nak buat rumah terbuka pun boleh iklankan kat lynk.my tau !
Hanya dengan serendah RM10 sahaja korang boleh dapat 1000 Unique Visitor (UV). So nanti tak lama lagi ramailah orang tahu bisnes kita. Menarik, bukan?
Publisher :
Kalau Publisher pulak, korang boleh jana pendapatan online tau! camna cara dia? Guna link pendek korang untuk dikongsikan ke Media-Media sosial yang korang ada, macam Facebook, twitter, google dan sebaginya. Pastu nanti kalau ada org klik, korang leh dapat earning tau.

Cara pembayaran hasil yang korang dapat tu nanti akan di transfer menggunakan sistem online bankin. hehe.

Nanti kalau korang dah joined lynk.my ni, korang boleh melihat statistik , graf dan pelawat dari neger-negeri lain atau dengan nama lain ( geolokasi ) terperinci bagi setiap satu shrinked Lynk Url . 

Kalau masih ada yang tak percaya dengan sistem ni, korang boleh pergi Google Analytics untuk melihat statistik url anda.
So bloggers semua bolehlah daftar kat lynk.my ni !

Ohhhhh.. Lynk.My juga ada buat contest tau ! Hadiah yang ditawarkan juga sangat AWESOME dan WOOWWWW! Tak caya? tengok kat bawah ni.


Simple je contest ni. Tapi hadiah memang Aummmm sangat ! Korang cuma perlu tulis review mengenai lynk.my dan berpeluang menang $$$$$ dalam nilai RINGGIT MALAYSIA berdasarkan 3 ketegori yang dipertandingkan iaitu

1. TOP SEO 
Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100.


2. TOP lynkUNDI
Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

3. TOP CREATIVE
Tempat Pertama - RM1000
Tempat Kedua - RM500
Tempat Ketiga - RM200

Kalau korang peserta yang 50 terawal, korang layak menerima Gajet Khas daripada ikedaikami.com

Nak join dan nak tahu info lebih lanjut, Boleh terus ke http://lynk.my/j7N


 Ataupun ke -->
 
CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015..

Sekian.

13 comments:

Anonymous said...

Kreatif. Semoga berjaya. Saya pun join juga. Hehe.
http://www.sufferedge.my/2015/10/contest-review-lynkmy-2015.html

yanie yusuf said...

wah menarik ni..


www.yanieyusuf.com

Mrs Yatie said...

wa menarik ni. terima kasih berkongsi maklumat :)

Nao Mei said...

Semoga berjaya dik..

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2015/10/jom-sembang-blogger-hari-2-bersama-44.html?m=1

Noor Najwa said...

hai...dh boleh terjah http://bboshops.blogspot.my/

MYiDEAKiNi [dot] com said...

Hebat entri Fifiy...anyway good luck yer..

Contest Review Lynk.my 2015

Tok Puteh said...

contest yang menarik
moga berjaya...

jom jenguk sini pulak: http://www.anakulucheka.com/contest-review-lynk-my-2015/

wawaabdhadi said...

hi, wawa datang dari contest yg sama ingin memberi sokongan utk awak ^^
semoga berjaya ye! jemput datang ke blog wawa http://lynk.my/bx6

Bin Muhammad said...

Ceria sekali bila masuk blog ni. :)
Semoga berjaya dalam contest hebat hujung tahun 2015 ini ya!

Top Seo Friendly said...

Salam buat Fifiy.... Semoga berjaya dalam contest review lynk.my 2015.

kenny977world said...

selamat mencuba dan semoga berjaya

suffer8zine said...

Semoga suksess dalam Contest Review Lynk.My 2015

Murni Mohd Yusof said...

salam, semoga berjaya dalam Contest Review Lynk.my 2015

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.