Monday, 9 November 2015

# NUFFNANG # Persoalan

APAHAL DENGAN NUFFNANG NI?

Assalamualaikum. selamat pagi korang. selamat bercuti sempena deepavali. happy deepavali untuk rakyat malaysia yang menyambutnya.


Dah beberapa minggu ni kan asyik perati ja akaun nuffnang saya tu. Bila login masuk ok i nampak something yang hmmmmm sangat.

haha. Nuffnang ni dah kenapa ye? ggrrrrr!





Nuffnang dah tarik balik lah pangkat glitteri dari akaun saya. sobsss :'(

Dah berapa minggu takdak pangkat. sodihhhh! 

Nuffnang macam sentap ke hapaaaa tah. tak tau pulak. biarlah.

Nuffnang tu taktau yg saya ni masihi setia jugak kat dia. kalau saya ada post tentang iklan lain kat blog saya, yaaaaa ampun maaf dehh.. 

Bagilah balik pangkat tu huahuahua.. cian lah asyik tadak bonus ja. huhu.

OK tu ja lah nak share. haha. kbye.


4 comments:

ct cheery said...

Same lah..pangkat Kita pun dah ditarik balik.sebab Kita tak active rasanya.T__T

PeRdU cINta said...

Cuba tengok pada jumlah masih 25 sen atau sebaliknya..sebab rasanya dah lama perkataan Glitterati tu tak ada..

Nao Mei said...

dik cik akak pun sama....bila hantar tiket....pangkat gileterrati memang semua blog dapat..hihi...jap nanti cik akak buat entri ye

✗ fifiyfitrianiee ✗ said...

Bulan 10 dapat 25sen. tapi untuk bulan sekarang ni dapat 3sen. dapat 11sen.