Thursday, 12 November 2015

JIKA KORANG DIBERI PILIHAN....

Assalamualaikum. morning. hari ni nak post something untuk bantu support bisnes orang Malaysia kita.

Diorang dapat top 10 dalam SME Innovation Challenge  . so korang punya tugas cuma pilih je lah mana - mana yang korang layak dapat RM250,000. wuhuuu banyak kan.

Ada 10 Finalis. Contohnya macam kat bawah ni:
1. Freshcart Grocer
  • Freshcart Grocer is an online grocer with a proud mission: Delivering fresh and quality wholesome foods to people's doorsteps. They promise only high quality foods, with the following goal: “Changing the way we eat by simply changing how we value food”.
Kakitangan.com is an online leave application system available on desktop and mobile. 


3. WOBB 
WOBB is a job app for Gen Y. It helps young professionals find employers that want to hire the best talent, with insights into the company culture.


Dan lain-lain. Kalau nak tahu details sila klik which business do you think deserves RM250,000?

SEKIAN..


TEMPAT TRAVEL MENCABAR !!!


No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.