Monday, 30 November 2015

SAYA TAK DAPAT BONUS NUFFNANG~~~~~~~

Assalamualaikum semua. hauhauhua. 

Tadi tengok cik akak posted earning nuffnang dia dah RM300 lebih. saya baru RM23.

And tak pernah dapat bonus dari Nuffnang. Ke sebab takda org kunjung blog kerdil saya ni? hukhuk. 

Ada ja iklan masuk tapi mungkin takda pengunjung yg klik kat iklan tu kot, kan? ahaks. takpe lah. sabar menanti hehe.

byebye. sekian entry kali ini.

2 comments:

Cik Haziqahh said...

samelah mcm sy.

ct cheery said...

Sy pun, cpuv lama dah nuff xkasi.huhu..dtg klik nuff awk

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.