Monday, 15 February 2016

WAJIB TAHU ! FAKTA TENTANG NORAH ORGANIC HAIR REMOVAL

ORGANIC HAIR REMOVAL
Assalamualaikum. 

PASTI RAMAI ANTARA ANDA YANG MENGALAMI MASALAH BERIKUT BUKAN??


Hitam di bawah lengan kesan bercukur.

Gatal setiap kali selepas bercukur.

Bulu tumbuh kasar dan tajam.

Bulu tumbuh semakin lebat dan tebal.

Tak sanggup berhabis wang untuk servis waxing mahal!
Kulit kering akibat bercukur.
Bulu tumbuh semula sangat cepat walaupun telah mencuba pelbagai krim dan pisau cukur.

Nah! Saya berikan anda penyelesaian kepada semua masalah di atas!
Dengan fungsi utama NORAH WAX menanggalkan bulu hingga akar umbi! Semua masalah anda diatas selesai sekelip mata!

Tak percaya? jom baca fakta dibawah ini..



So here we go.. satu persatu fakta ttg Norah Organik Hair Removal ok. harap tak jemu membaca.
  •  Digunakan untuk mencabut bulu bulu di badan kita seperti ketiak, kaki, tangan dan kawasan-kawasan yang tidak sesuai disebutkan disini. 
  • Bahan-bahan yang terdapat dalam NOHR ni  adalah 100% bahan organik seperti madu, lemon dan tea tree oil yang mana ia berfungsi utk melembut, melembapkan dan memutihkan permukaan kulit kita. 
  •  Waktu terbaik untuk dapatkan hasil yang maksima sewaktu waxing adalah selepas seminggu bercukur (jika anda bercukur). Atau setelah bulu mencecah 1 hingga 1.5cm panjang. Berbeza jika selepas waxing pula, kebiasannya kita perlu tunggu hingga 2 - 3 minggu untuk wax semula kerana bulu akan mengambil masa yang lama untuk tumbuh.. 
  •  Norah Set mengandungi kelengkapan lengkap untuk sesi waxing anda dirumah ! Termasuk 12 cotton strips yg boleh dicuci dan diguna semula, cuma perlu rendam dgn air suam dan bilas selepas digunakan. 4 wooden sticks untuk kacau wax sewaktu dipanaskan dan juga utk sapu wax pada kulit. 
  • 1 jar mengandungi 380gram wax dan biasanya cukup untuk dua hingga tiga kali penggunaan untuk sesi waxing full body dan satu manual ringkas utk rujukan cara penggunaan. 
  • Dalam setiap botol NOHR ni, kita boleh bahagi penggunaan kepada seluruh bahagian badan yang ingin dibersihkan untuk bebas bulu. Antaranya, tangan, kaki/betis/peha, ketiak, upper lips, bahagian privasi, dada/belakang badan, dan lainlain. Asalkan namanya bulu, semua boleh dihapuskan..
😘
Dah siap baca? so apa tunggu lagi. anda boleh order terus melalui whatsapp saya di talian 0198238481. atau pm saya di facebook . saya sedia membantu anda semua. hehe.

Yang nak cod norah organik hari removal ni pun boleh. saya area kota kinabalu-papar, sabah. Harga? RM40 sejar tak termasuk pos :). 

Thank You ^_^. Semoga bermanfaat ya.

1 comment:

Unknown said...

Ade buat servis selali tak?

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.