Tuesday, 6 March 2018

RINDU ZAMAN AKTIF BLOGGING

Hello everyone. Here i am again. Dah lama rasanya sis tidak mengupdate entry dalam blog sis ni. Rindu sangat! Ya Allah🤧!

Blog ni lah tempat sis meluahkan perasaan suatu masa dahulu. Time tu ada laptop so menghadap laptop ja lah almost 24jam semata-mata mau pergi blogwalking ke blog orang lain ja. Tapi sekarang ni laptop dah Innalillah. So sis tidak berkesempatan buat semua tu lagi🤧🤧☹️.

Banyak benda mau kemaskini dalam blog sis ni tapi tu lah kena pakai laptop or pc jugak barulah boleh buat semua tu.

Apapun, sis doakan semua kawan-kawan blogger, selalu dalam keadaan sihat dan doakan sis dapat beli laptop baru dan buat jejak kasih ke blog-blog kamu semua ya😣.

Salam sayang,
Sis.


 

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.