Wednesday, 22 April 2020

MASALAH PADA AKAUN NUFFNANG!

April 22, 2020 1 Comments
Hei peeps Assalamualaikum..
 Hope you guys doing well ya musim PKP ni.

Punya lama saya tidak menulis dalam blog ni sampai bersawang sudah haha.
Sebenarnya malam ni, tiba-tiba teringat mahu contact pihak Nuffnang tentang isu akaun Nuffnang saya tak dapat login sebab email yang saya daftarkan juga sudah lama saya tidak gunakan sampai lupa password email tu. aduh!

Dah selesai contact pihak Nuffnag. Hopefully diorang akan secepatnya respond and bantu. Sebab saya pun dah bertahun-tahun setia dengan Nuffnang. Tak pasang selingkuhan lagi ahahaha.

Anyway, salam ramadhan dan please stay at home ya.
Semoga Allah selalu beri kita kesihatan, dan Allah ambil semula makhlukNya bernama Covid-19 ni secepatnya :(.
Sungguhlah dalam Surah Ar-Rahman, Allah dah kata, "Nikmat Tuhan mu yang manakah yang kamu dustakan."

Rupanya memang betul, nikmat aman dan sihat ni takkan boleh kita tukar ganti dengan wang ringgit. Salam sayang peeps. Enjoy ur ramadhan and PKP ya. stay at home. stay safe. Jangan melepak!!!